Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 21, 2021

I veckans avsnitt testas espressokaffet Extra cream från Kimbo och brorsorna delar med sig av både roliga och hjärtskärande upplevelser.


Nov 14, 2021

Brorsorna fortsätter att utforska kvalitetskaffen och testar denna gång ljus/mellanrosten Wadköping från COZO Coffee. Det pratas också om den nya serien "Den osannolika mördaren" och steget att flytta till en annan stad. 


Oct 24, 2021

Från och med detta avsnitt ska podden börja testa lite mer exklusiva kaffen, och först ut är espressokaffet "Tro, Hopp och Kaffe" från Johan & Nyström samt Salong Betong. Vidare pratas det också om kändisars relationer till fans och Stockholmsstereotyper.


Oct 3, 2021

I detta avsnitt testas mellanrosten "Rwanda" från Löfbergs kaffeserie Next Generation. Det pratas också om Rabatter och förmåner, märkliga drinkar och peppen inför kanelbullens dag.


Sep 19, 2021

I veckans avsnitt testar Hugo och Sixten den något utmanande mellanrosten Colombia, och det pratas bland annat om kräftskivor, Sixtens möte med Bianca Ingrosso och hur man tacklar att informera grannar om en kommande fest.