Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 27, 2022

Brorsorna firar in julen genom att slänga in ett extra avsnitt även denna vecka, då julkaffet från Kahls kafferosteri recenseras. Det tas också upp fun facts om kaffe som kanske inte alla känner till och även en vända av Hugges 3 snabba.


Dec 18, 2022

Denna vecka är podden sponsrade av självaste Johan & Nyström där dom testar deras julkaffe. Det pratas också om Julbord, hopplösa fall och Sixtens möte med radioprataren Richie Puzz.


Nov 27, 2022

I veckans avsnitt går startskottet för att testa årets julkaffen: först ut har vi Zoegas julkaffe 2022 (mörkrost). I avsnittet pratas det också om det gångna snökaoset, Börje Salming och det nya TV-programmet Herren på täppan.


Nov 13, 2022

I veckans avsnitt testor brorsorna Gevalias farmers initiative: Honduras (lätt mörkrost). Det pratas också om saker som lyser upp vardagen, lågkonjunkturen och Hugges 3 snabba.


Oct 30, 2022

I veckans avsnitt befinner sig brorsorna på Lykke kaffegårdars café vid Nytorget på Södermalm där dom testar deras kaffe och fika. I avsnittet pratas det också om tvångstankar, hockeyrekord och skyhöga konsertbiljettpriser.