Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 26, 2022

Podden avslutar denna dundersäsong med ett riktigt bottennappskaffe: Nämligen Starbucks Cappuchino Chilled Coffee. Det pratas om midsommar, gamla musikdängor som gör comebacks och latheten som tränger sig in under sommarledigheten.


Jun 12, 2022

I detta avsnitt besöker brorsorna Sixtens arbetsplats, nämligen Café Confetti. Det pratas om den omtalade serien Clark, den märkliga tågresan till Haparanda samt även Hugges 3 snabba.


May 29, 2022

I veckans avsnitt har bororsorna något av ett så kallat "pannband" när de ger sig på veckans kaffe: coops "Bryggkaffe extra mörk". Det pratas bland annat om markoolio-konserten på grönan, det mediala samhället och en vända av Hugges 3 snabba.


May 15, 2022

I detta avsnittet blir podden sponsrad av det välkända kafferosteriet Zoegas, där brorsorna testar deras nya tillskott Zoegas Summer Edition 2022. Det pratas också om en båtfest, artister på Gröna Lund och förmågan att skvallra.


May 1, 2022

I den andra delen av poddens samarbete med kafferosteriet Johan & Nyström testar brorsorna kaffet "Ethiopia Banko Michicha", och det pratas bland annat om högtiden Valborg som var i veckan, mångsysslaren Anis Don Demina och överskattade saker i vardagen.