Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 19, 2021

Podden följer traditionerna och testar i detta avsnitt årets edition av Zoegas Julkaffe. Det pratas bland annat om cringehumor, Foodora market och Hugo bjuder på en annorlunda version av Hugges 3 snabba.


Dec 5, 2021

I veckans avsnitt tar sitg brorsorna in i julkaffeträsket och testar Pepparkakskaffe från Bergstrands Kafferosteri. Det pratas om veckans konsert "For a better day" som Sixten var på och Hugo berättar om sitt äventyr vid Slakthuskyrkan.


Nov 21, 2021

I veckans avsnitt testas espressokaffet Extra cream från Kimbo och brorsorna delar med sig av både roliga och hjärtskärande upplevelser.


Nov 14, 2021

Brorsorna fortsätter att utforska kvalitetskaffen och testar denna gång ljus/mellanrosten Wadköping från COZO Coffee. Det pratas också om den nya serien "Den osannolika mördaren" och steget att flytta till en annan stad. 


Oct 24, 2021

Från och med detta avsnitt ska podden börja testa lite mer exklusiva kaffen, och först ut är espressokaffet "Tro, Hopp och Kaffe" från Johan & Nyström samt Salong Betong. Vidare pratas det också om kändisars relationer till fans och Stockholmsstereotyper.