Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 30, 2018

Årets julspecial bjuder på bloopers från alla avsnitt som har spelats in hittills. Det blir mycket skratt, omtagningar, konstiga läten samt en del nya inblickar på brorsorna mellan tagningarna. God fortsättning på er!


Dec 16, 2018

I detta avsnitt testar podden åter igen Zoega's Julkaffe för i år som bjuder på en del överraskningar. Det blir också snack om bland annat Musikhjälpen, Nyårslöften och degiga kanelbullar.


Dec 2, 2018

I detta avsnitt återvänder brorsorna till recensionerna och testar den mellanmörka rosten ''Nytorgets'' från Kersh Kafferosteri. Det pratas om blackfriday-rean, Hugo drar sina 3 snabba och Sixten ger sitt omdöme på den nya Queen-filmen ''Behemian Rhapsody''.


Nov 18, 2018

I veckans avsnitt utmärker Hugo och Sixten skillnaderna mellan snabbkaffe och bryggkaffe och det pratas bland annat om Rammstein, egenskapen att lyssna/tala samt Stockholms Ishallsproblem.


Nov 4, 2018

I detta avsnitt testar brorsorna på mörkrosten ''Fårös Svarta Guld'' från Gute Rosteri, och det pratas om SF's (Filmstadens) nya koncept, myter om kaffe samt självkörande bussar i Stockholm. Dessutom gör Norrländska minuten comeback i detta avsnitt!